Aamun treenit alkavat perinteisellä lämmittelyllä ja päivä on jo nyt harvinaisen lämmin ja hiostava. Tänään keskitymme enemmän ryhmä toimintaan ja pyrkimyksenä on saada kaikki tekemään yhtäaikaisesti liikkeet. Ensimmäinen tunti vierähtääkin tässä.

Tauolla saimme jotain uutta ja makuhermoja kutkuttavaa. Enpä voi väittää ennen syöneeni grilliperunan makuista mehujäätä, en voi sanoa se että oli mitään erityisen hyvää mutta en voi kyllä sanoa pahaksikaan.

Toisella tunnilla pääsemme kuten eilen luvattiin tekemään uutta muotoa. Xiao Luohan Quan on käsittääkseni uuden sarjan nimi ja saamme siihen hyvän alun opittua. Ensimmäiset liikkeet ovat outoja shaolinin aikaisempiin sarjoihin verrattuna joita olemme tehneet ja alku lähtee hitaasti mutta opettajan korjatessa kärsivällisesti virheet alkavat liikkeet luonnistua.

Ruuan jälkeen pieni kävely puistoon kirjan kanssa mutta päivän ollessa liian kuuma menee suurin osa tauosta sisällä viileämmässä.

Toinen harjoitus periodi alkaa lämmittelyllä, hipalla ja kertauksella. Sarjan teko jatkuu ja etenemme kertauksen jälkeen vähän pidemmälle jälleen ja käymme liikkeiden sovelluksia opettajan kanssa läpi.

Illan viimeinen harjoitus menee jo nyt tottuneesti venyttelyllä ja päivän asioiden kevyellä kertauksella.