Aamun treenit tuovat mukanaan kertausta, paikallisten oppilaiden yhä puuttuessa, tosin koulun muut tuhannet oppilaat kyllä harjoittelevat jo kun pääsemme paikalle. Aamupala oli totuttua heikompi mutta tämä ei tullut yllätyksenä sillä linjaston pitää ruokkia täällä moninkertainen määrä oppilaita. Koulun todellinen laajuus selviää harjoitusten tauolla kun käymme opettajamme johdolla kiertämässä aluetta. Kyseessä on pieni kylä rajattuna aitojen sisälle. Opettajamme mukaan alueella asuu 20000 ihmistä ja koulun rajojen sisältä löytyy niin ensiapu rakennukset, marketit kuin useat asuin- ja harjoitustilat sekä urheilukentät.

Toiselle periodille osuu rankka sade ja kova tuuli joten jäämme sisälle ja harjoittelemme huoneistojemme käytävällä mestarimme johdolla chin na tekniikoita, lukko ja nivelmanipulaatioita suomeksi. Toinen osa harjoituksista menee ulkona sateen laannuttua ja käymme vielä kertaalleen mestarin johdolla perustekniikat läpi.

Ilta menee kiertäessä uuden alueen kauppoja ja saammekin hoidettua valtaosan seuralle tarkoitetuista välinehankinnoista pois alta. Itse sorrun ostamaan miekan 650 yuanin hintaan.

Mestari lupaa lähteä seuraksemme shaolinin temppeliin maanantaina mikäli ilmat ovat silloin hyvät ja saamme lauantaille opettajamme mukaan ostamaan junalippuja ensi viikkoa varten shanghaihin.