Olemme edellisenä iltana sopineet hotellin respassa taksin olevan 6:30 valmiina, selitettyämme että olemme köyhiä ja siksi kolmen ihmisen pitää matkalaukkuineen mahtua yhteen taksiin eikä kahteen mitä he yrittivät väkisin tarjota. Mahdumme hienosti taksiin ja kaikkien metkalaukut menee vielä takaluukkuunkin, suuntaamme juna-asemalle kevyen sateen saattelemina.

Junamme lähtee 7:30 ja juna matka sujuu ilman kummempia tapahtumia, kesto noin 6,5 tuntia junan kulkiessa valtaosan matkaa 250 km/h. Jatkuva matkustelu ilman lopullisen päämärään saavuttamista on jo sotkenut ajantajun. Saavuttuamme Zhengzouhun poistumme itäisen poistumisreitin kautta ja löydämme portaiden yläpäässä koulun yhteyshenkilön odottavan meitä nimilapun kanssa. Lyhyt kävely autolle ja olemmekin jo matkalla koululle.

Mitä lähemmäs Dengfengiä pääsemme sitä enemmän kungfu painotteisia patsaita, kylttejä ja kouluja näemme. Auto jättää meidät koulun eteen. Perillä vihdoinkin. Oppilaat tulevat ottamaan meidät vastaan ja esittelevät meille opettajamme sekä näyttävät huoneemme. Koulussa on 5 kerrosta huoneemme on ylimmässä. Huoneemme on tilava ja varustettu kolmella sängyllä, kahdella kaapilla, yhdellä pöydällä, muutamalla tuolilla ja omalla juomavesi säiliöllä.

Syötyämme suuntaamme kaupunkia kiertämään ensimmäisenä kohteena paikallinen kauppa nimeltä 'chan wu's kungfu uniforms' ostamme kaikki treeni kengät jotka maksavat 30 yuania per pari (n. 3,5e). Sunnuntai on koulun lepopäivä joten otamme rennosti ja nautime iltapalan klo 18:30 tienoilla.