Jalat tuntuvat jo hyviltä, venyvyys yhä kateissa mutta pääsen takaisin 90 asteeseen ja sen yli kun jätän lenkin jälkeen hipan väliin ja venyttelen kunnolla. Tänään vain puolikas päivä joten teen perusharjoitteet itse vähän kovemmin jälleen ja yritän pakottaa jalat auki tietäen huomisen olevan lepopäivä.

Toisella tunnilla olemme taas kolmen ryhmässä mutta jakaudumme tekemään kahta eri muotoa. Nanquan ja Xiao Hong Quan. Me jotka osaamme jälkimmäisen alamme tekemään sitä pääopettajamme ohjeistuksella ja pian saamme erään koulun oppilaista, maksimissaan kymmenen vuotias, opettamaan meitä siinä pääopettajan siirtyessä muita valvomaan. Vitsaillen jatkamme harjoittelua tämän meitä ainakin 15 vuotta nuoremman kanssa, tiedostaen hänellä kuitenkin olevan varmaankin treeni vuosia enemmän tai vähintään yhtä monta kuin meillä. Kolmannen jäsenen tehdessä Nanquania ja kerratessa vanhoja asioita vielä lisää.

Ruuan jälkeen teemme kaikki yhdessä pitkän kävelyn pitkin kaupunkia. Ennen koululle palaamista suuntaan kaverini kanssa paikkaan jonka päättelemme oleva kuppila ja otamme ensimmäiset oluet viikkoon. Jatkamme vielä toiset pitkät perään ja rentoudumme kunnolla raskaasta viikosta. Neljä 0,5l kaljaa 120 yuania eli noin 14 euroa.

Päästyämme koululle syömme iltapalan ja suuntaamme vielä ulos katsomaan miten kaupunki herää eloon iltaisin. Ensimmäinen pysäkkimme herättää huolen aiheen kummassakin kun meidät ohjataan yksityis huoneeseen jossa on ovi, pitkä sohva, pöytä ja iso televisio. Ovi menee kiinni ja 'tarjoilijamme' poistuu hakemaan jotain. Syvä helpotus kulkee lävitseni ja helpottunu nauru alkaa kun näemme pöydällä kaksi mikrofonia, karaokebaari. Juomme yhdet ja viikon treeni alkaa lähtemään harteilta.

Poistumme läheiseen puistoon jossa paikalliset tuntuvat kokoontuvan pimeään aikaan. Kiertelemme ja törmäämmekin opettajaamme, pariin oppilaaseen ja ryhmämme kolmanteen jäseneen. Lopulta suuntaamme takaisin koululle. Ilta tuo mukanaan pienen onnettomuuden kun kolmannen jäsenemme varvas jää rullaluistimen alle ja hän joutuu käymään lääkärillä seuraavana päivänä.