Aamupala on tänään ajoissa, lähdemme metron kanssa laman temppelille ja kierrämme sieltä kiellettyä kaupunkia vastapäätä olevalle ostosalueelle jossa osa meistä tilaa itselleen räätäliltä teetetyt puvut, 1500 yuania. Pieni tihkusade riivaa tätä päivää, vaikkei se itseäni varsinaisesti häiritse vaan enemmänkin pitää mukavan viileänä tämän yli 35 asteisen ilmaston. Pukujen mittauksen jälkeen suuntana hotelli jossa pieni levähdys ja porukalla ulos iltaa istumaan. Huomattavasti lyhyempi ilta tänään koska olemme hotellilla jo klo 22 mennessä.

Tänään vähän kevyempi ilta vaihteeksi matkustamisen ja jatkuvan kaupungin ympäri juoksemisen sijaan. Kiinanmuuria katsomaan varattiin matka johon kuuluu kuljetukset, ruoka ja 2h muurilla sekä 2h kesäpalatsilla ja vilkaisu olympiastadionilla, hintaan 240 yuania. Reissussa on oltu jo pitkään ja sen huomaa kuinka levottomaksi jutut ovat kehittyneet siitä mistä ne viattomasti lähti reissun alussa. Sunnuntai tuntui niin pitkältä että päivissä on jo täysin sekaisin ja tuntuu kuin Pekingissä oltaisiin jo oltu viikko.

Oma budjetti on osoittautunut aivan liian suureksi siinä missä osalla alkaa olemaan liian pieni budjetti. Riippuen alkoholin käytöstä ja mitä meinaa täältä hakea mutta 1000 yuanilla periaatteessa pärjäisi ihan hyvin viikon, tosin silloin ei voi ostaa esimerkiksi nahkatakkeja, pukuja tai mitä muuta vähän kalliimpaa täältä löytääkin. Elektroniikka osoittautuu kalliimmaksi kuin olisin olettanut sillä uusimmista puhelimista esimerkiksi joutuu maksamaan 4000-5000 yuania jolloin säästö ei ole ihan samaa tasoa kuin Shanghaissa pari vuotta sitten, vaikka onkin yhä pari sataa euroa halvempaa kuin Suomessa yleisesti.