Kello 6:00 herätys kellot alkavat huutamaan ja me alamme valmistautumaan aamun ensimmäiseen harjoitukseen 6:30-7:30 Tai chia.
Treeni on melko yksinkertaista ja alotamme hitaasti, joka on täysin ymmärrettävää mestarin ollessa täysin tietämätön siitä millaisia oppilaita me olemme. Aloitamme lyhyen tai chi sarjan ja teemme lopuksi viiden eläimen qigongia joka on itseasiassa tuttu mutta kummatkin ovat täysin unohtaneet sen joten kertaus on tervetullutta.
Seuraavaksi suoraan syömään, ruoka on melko vaatimatonta mutta ihan hyvää. Riisiä , kasviksia ja keitettyä kananmunaa.


Pieni lepo ja 8:30 alkaa seuraava treenirupeama. Juoksua ja venyttelyä noin puolituntia, jota seuraa tunnin mittainen voimaharjoittelu. Meille on kerrotaan että tiistaisin on aina voima päivä joka on rankin. Harjoituksiin kuuluu perinteisiä kuten ankka kävely, kottikärryt, hyppimisiä yhdellä jalalla ja muuten, porrasjuoksu ylös ja alas pää edellä kontaten, puolapuiden yli loikkimista ja vähän punnertamista. Lepäämme puolituntia ja mestari katsoo meidän tasomme. Teemme melko perusliikkeitä jotka ovat osittain tuttuja, perus akrobatiaa joka on täysin tuttua ja saamme mestarin hyväksynnän, muiden harjoittelijoiden hyväksynnän voi päätellä epäuskoisita katseista kun teemme tekniikoita parhaamme mukaan matkien edessä olevaa.


Mestari suostuu opettamaan tupla hookit eli koukku miekat. Minä pyydän guan dao tai miekkaa.itselleni ja saan vastaukseksi että miekka ei sovi minun keholle.... Joten hän ehdottaa kahden käden miekkaa. Pituutta kysyttäessä alan katumaan Conan the barbarian vitsiä koska mestari sanoo että miekan tulee olla 140cm pitkä. 140 cm miekkaa 170 cm miestä, tästä tulee mielenkiintoista. Tilaamme aseet heidän kautta ja hinnaksi tulee n.95 yuania miekalle sekä n. 140 yuania koukuille. Suomessa ne maksaisivat varmaan saman euroissa.
Ruoka ja parin tunnin tauko. Ruokana tarjottiin kanaa, perunamuusia, vihannkesia ja riisiä.


Seuraavat treenit alkavat klo 14:00. 30 minuuttia juoksua ja venyttelyä, tunti minuuttia asentoja ja vatsoja painojen kanssa. Tunti tekniikan treenaamista opastettuna. Tunti tekniikan treenaamista ilman opastusta. Viimeinen puolituntinen kävi vähän tylsäksi kahta eri tekniikkaa tehdessä mutta kaipa se tästä kun saadaan harjoituskeppi vaihdettua oikeaan aseeseen ja päästään vähän eteenpäin tekemisessä.
Puolentunnin lepotauko ja ruokailemaan klo 18:00 ja loppuilta onkin vapaata.
Melkein unohtui, kadonnut laukku on löytynyt ja saapuu tänne muutaman päivän sisällä.