Aamu rutiineihin ei juurikaan muodostu poikkeusta. Tai chi 1h, tosin tänään ei musiikki vehkeet toiminut joten qigong jäi tältä päivältä. 5 min tauko ja aamupala, riisiä, velliä, leipää ja kananmunaa.


8:30 juoksua ja venyttelyä. Tunti hyppynarulla erilaisia harjoitteita, pieni tauko ja tunti tekniikkaa. Tekniikka oli kuulema hyvää ulkona tehdessä mutta kun päästiin sisälle ja tehtiin uudestaan muiden edessä niin mestarilta löytyi vaikka mitä valittamista ja yksi kohta muutettiin täysin. No mestasri käskee me korjaamme.
Puolisen tuntia ja ruokailu jota seuraa vähän pidempi tauko. Pitkälti kännykän akkua tuhoten ja kirjaa lukien, ulkona tosiaan reilu 30 astetta ja pilvetön taivas.


Puoli tuntia juoksua ja venyttelyä, tarkkaavaisimmat ehkä huoomaavat jonkin sortin kaavan muodostuvan tässä. Akrobatiaa. Kuperkeikkaa, kärrynpyörää, hyppypotkuja, puolivoltteja, voltteja eteen ja taakse ja muita mielenkiintoisia hyppyjä tai kierimisiä. 10 min tauko ja jatkamme akrobatiaa vielä melkein tunnin verran. Omaa tekniikkaa useaan otteeseen kaikkien edessä, mestarin toistellessa samoja käskyjä. More Power! Again! Faster! Again!... Tänään ei paljoa kehuja kertynyt.
20 min tauko ja vielä tunti itsenäistä treenaamista, joka luonnolisesti menee samaa keppiä pyörittäen siinä toivossa että saa liikkeet mestarille mieleisiksi.
Huomenna pitäisi aseiden saapua ja silloin mahdollisesti päästään etenemään sarjassa. Mestari on toistanut monta kertaa että seuraava kohta on hyvin hankala joten sitä mielenkiinnolla odottaen.


Jälleen 30 minuutin tauko ja ruokailu. Syömisen jälkeen suuntaamme kauppaan ja haemme lisää vettä, pesuainetta ja löytyipä sieltä teetäkin. 48 kertaa 0,5l vesipullo, iso kanisteri pyykinpesuainetta ja pussillinen teetä kustantaa hurjat 65 yuania joka kääntyy karkeasti 9,5 euroon, kallista tämä kiinassa oleminen!
Illan pimetessä tulee ovelle koputus ja matkalaukku saapuu vihdoin kiertomatkaltaan takaisin luoksemme.