Lauantai aamu, ei tai chia, suoraan aamupalalle. Tänään luvassa kevennetty päivä johon kuuluu vain yksi kahden tunnin treeni ja puolen tunnin alkulämpö.

Päivän treenit ovat suht vapaa muotoiset. Aloitus on jo ennestään tuttu juoksu ja venyttely, treenien ensimmäinen tunti menee kerratessa tekniikkaa. Mestareista vain yksi on paikalla joten kaikki tekevät omia tekniikoitaan mielensä mukaan. Toisen tunnin ensimmäinen puolisko on voima harjoitusta joka sekin on vapaata kunhan tekee. Mestari kiertelee ympäri koulua katsomassa että kukaan ei laiskottele ja ehdotttaa jotain tiettyä treeniä satunnaisesti. Jälkimmäinen puolisko on taas vapaa ja menee suurimmalta osalta kertaamiseksi. Loppua kohti on tarjolla pieni nyrkkeilymatsikin.

Treenien jälkeen ruokailu ja noin 6 tuntia vapaata ennen seuraavaa ruokailua. Osa ajasta kuluu samotessa ympäristöä ja etsiessä reittejä ympäröiville kukkuloille, osa lukien ja osa pelaillen kännykällä tai muuten vain koulussa pyörien ja sosialisoiden.

Tullessamme alas eräältä korkeammalta nyppylältä paikallinen mies viitto ja selittää jotain, joten menemme katsomaan sillan reunalta ja alhaalla luikertellee pitkä vihertävä käärme. Muutama muukin paikallinen tulee ihmettelemään näkyä. Tämä lienee viikonlopun erikoisin tapahtuma. Myöhemmin samanmoinen näkyy koulun porttien luona.

Sunnuntai sujuu leväten, pyykäten ja pitkälti samalla tavalla kuin lauantaikin. Suurin ero lienee että sunnuntaina ei ole yhtään treeniä joten aika käy entistä pidemmäksi.

Keho on palautunut hienosti ja oikeestaan mikään paikka ei ole mitenkään kipeänä tai jumissa joten ensi viikolla ollaan jälleen täydessä iskussa.