Uusi viikko, uudet treenit. Tai chia ja qigongia aamusta. Puhuttiin liikaa, jos on aikaa puhua on aikaa treenata. Viikonlopun lepo tuokio tehnyt hyvää liikkuvuudelle ja jaksamiselle mutta tekniikat ovat silti pysyneet mielessä joten etenemme jälleen vähän eteenpäin.


Tupatarkastus, kolme mestaria pamahtaa ovesta sisälle kansioiden kanssa ja tekevät merkintöjä huoneen siisteydestä. Kaikki ei ole siistissä rivissä joten saamme maininnan asiasta mutta kyllä tämä huone aika pirun hyvässä kunnossa on jos minulta kysytään.


Treeneissä tänään vuorossa tunti ryhmässä tekemistä. Perusteita jotka poimimme suht nopeasti. Pieniä poikkeavuuksia oli odotettu siihen mitä itse teemme ja näistä päästään yli parilla katsomisella. Toinen tunti onkin taas pyörittelyä. Kädet ovat ehtineet palautumaan joten sormet eivät satu jokaisella liikkeellä. Mestari kelpuuttaa suoritukset yleisesti ottaen ja antaa ohjeita joihinkin yksityiskohtiin.


Sää on koko päivän ollut mukavan pilvinen ja mitään polttavan kuumaa keliä ei ole tiedossa. Ilma tosin on hyvin hiostavaa mutta sen kanssa voi elää.
Kahden tunnin treenitauko ja huomaamme että siivous nakit ovat osuneet meille tällä viikolla. Viime viikolla vuorossa ollut kaveri ei kyllä siivonnut alueitaan kertaakaan joten käytännössä tällä viikolla pitää myös hoitaa viime viikon paskat. Pientä vitutusta tästä johtuen mutta kaipa nuo äkkiä saadaan kuntoon.


Akrobatiaa. Hyppyjä, kierimisiä, kärrynpyöriä, potkuja, voltteja ja niin edelleen. Jälkimmäisellä tunnilla jatketaan vielä reilu puolituntia samaa rataa ja loppuun vähän asetekniikkaa. Mestari kehuu vähän vuolaammin taas tänään kaikkia ja mikäli käsitin oikein saamme huomenna tehdä enemmän omia tekniikoita koska kaikki vetivät tänään niin hyvin ja paransivat suorituksiaan.
Viimeinen tunti menee omalla tekniikalla itsenäisesti. Sanda mestari tulee vahtimaan ja kuvaamaan suoraan eteen ja näyttää videolta mikä oli hänestä hyvää ja mikä ei sujunut. Mukava kaveri joka puhuu melko hyvin englantia.
Kauppareissu, vettä, mehua, jääteetä, vettä ja noin yleisesti nesteitä. Mehupullon kuvasta ja siitä että siinä on hedelmälihaa joukossa melko paljon voisi päätellä sen olevan jonkin sortin tuoremehua mutta lisäaineet voi suorastaan maistaa. Ihan hyvin se kuitenkin menee alas tässä.


Melko mukavat treenit, ei turhan raskasta, eka viikko takana joten pahimmat hajoamiset pitäisi olla takana. Lupaavalta vaikuttaa toistaiseksi. Täällä muistaa jälleen kuinka hienolta se tuntuu, kun kiinalainen mestari jonka tekniikka on niin sulavaa että silmä ei tahdo pysyä perässä, kehuu sinua tai on yllättynyt kuinka nopeasti kykenet etenemään. Asiaa auttaa että kaikki kolme mestaria ovat hyvin mukavia mutta vaativat sinulta täyttä panosta treeneissä. Voisin suositella koulua lämpimästi jo tällä kokemuksella.