Maanantai ja viimeinen treeniviikko.
Tai chi etenee eteenpäin ja uusi sarjamme on Sun tyylin tai chia.


Aamun varsinainen treeni on jalkaharjoitteita, perusteita ja asetekniikan hiomista. Alkaa muoto olemaan ilmeisesti jo melko hyvä kun valmentaja puuttuu ainoastaan kahden asennon korkeuteen, yhden osion vauhtiin ja yhteen käsiasentoon aseesta kiinni pidettäessä. Mikäli itse puuttuisin vain näihin asioihin kotona se johtuisi siitä että koskaan ei saa antaa täydellistä suoritusta arvioksi. Toisaalta mikäli Liu haluaisi löytää valittamista en epäile hetkeäkään etteikö hän kykenisi löytämään huomattavasti enemmänkin.


Päivällisen ja levon jälkeen treenit jatkuvat, kuten odottaa saattaa. Maanantai tarkoittaa akrobatiaa. Volttien ja muiden hyppyjen lomassa selviää että monella koulun oppilaalla on ilmeisesti penikat kipeytyneet viime aikoina. Ehdimme opettamaan ryhmämme saksalaiselle vielä muutaman harjoituksen puolivoltin ja päähypyn parantamiseen.
Loppuun teemme vielä tekniikka harjoituksia ja on pakko todeta että tänään on ollut normaalia enemmän keho väsynyt.

Vapaa treeni menee aseiden kanssa pelleillen ja niitä muiden kanssa vaihdellen.


Treenien välissä meistä otettiin tänään paljon kuvia joihin sisältyi koko koulu, mestarien kanssa, kaksin, yksin ja pakollinen poseeraus ase kädessä mestarin näyttämässä asennossa.


Jalka ja ranteet ovat aika rikki joten huomisesta voima treenistä saattaa tulla melko tuskallista.
Vanhemmat ovat kuulemma saapuneet perille Pekingiin ja löytäneet hotellin.
Ei enää maanantai treenejä jäljellä