Tai chi ja qigong avaa kehon tänäkin aamuna ja valmistautuminen päivän urakkaan.

Vuorossa voimatreeni päivä ja ensimmäisissä treeneissä on taas vuorossa kunnon rääkki. Ankka kävelyä, yhdellä jalalla hyppelyä, kottikärryjä, loikkia, ja viiva juoksua. Matka joka näitä tehdään lienee 75m per suunta. Sitten vähän pohkeita ja portailla leikkimistä. Sääret ovat melko punajuovaset kun ei tekniikka ole vielä kohdillaan tuossa portaiden laspäin konttaamisessa, mikään ei kuitenkaan vuoda joten jatketaan vielä muutama kierros. Jälkimmäisellä tunnilla hiotaan jälleen tekniikkaa kuntoon.


Pari tuntia aikaa joten lakaistaanpa lattiat tässä välissä jotta saadaan siivous nakkia vähän eteenpäin.
Lisää voiman treenausta, puntit avuksi tällä kertaa. Monilla tuntuu mahan päältä juoksu olevan pahimpia mutta itse miellän sen lepotauoksi. Itseasiassa voisin tehdä vartin verran sitä mieluummin kuin pitelen käsiä suorana painojen kanssa syvässä kyykyssä muutaman minuutin. Seuraava tunti menee pyöritellen jälleen ja sitten vielä tunti samaa.


Perhonen miekan kanssa sujuu ihan mukavasti, mestari kommentoi jäykistä ranteista mutta ne voi johtua myös tästä päivästä. Toivonmukaan huomenna edettäisiin taas vähän enemmän. Huono puoli vaativassa opettajassa on että opetus on hidasta ja aina ei välttämättä muisteta sitä miksi me olemme täällä, vastaus ei ole lihaskunto.