Tuttu kaava, tai chi, qigong, perjantain voimatreenit poikkipulla ja tangolla, lyhyt tauko ja muotojen harjoittelua. Meille ehdoitetaan että voisimme esiintyä huomenna näytöksessä muodolla jonka olemme juuri opetelleet. Kunniahan tuo on että mestarimme kokee että tasomme on tarpeeksi korkea että voimme esiintyä koulun vuosipäivänä. Kieltäydymme kuitenkin kohteliaasti tällä kertaa koska olemme tosiaan harjoitelleet sarjaa ehkä tunnin yhteensä joten emme saa suoritettua sitä millään tarpeeksi hyvin että voisimme hyvällä omallatunnolla sanoa tehneemme parhaamme.


Iltapäivän treeni menee perusteiden kanssa ensimmäisen tunnin verran ja toisella tunnilla hiomme uutta tekniikkaa omiin sarjoihimme. Mestari onkin tänään taas sortunut kehumaan kuinka ahkeria olemme ja että ”treenaamme myös kun mestari ei ole paikalla toisin kuin eräät”.


Viimeinen tunti menee jälleen oman tekniikan parissa sekä tehden satunnaisia muita harjoitteita. Mestari ehdottaa lopussa että opettelisimme mahdollisesti vielä jotain mitä hänellä on mielessä ennen lähtöämme. Ilmeisesti olemme olleet tarpeeksi ahkeria että mestarin luottamus meihin on tasolla että hän ehtii vielä viimeisellä kahdella viikolla opettamaan meille enemmän kuin oli aikonut.


Huomisesta juhlasta on paljastunut sen verran että menemme johonkin hotelliin Taianissa, lähin isompi kaupunki väkiluku 5,5m(2010), jossa on näytöstä ja ruokailua sekä yleistä ajanviettoa yhdessä.