Tai chi sarjasta puuttuu kuulema enää kaksi vaihetta. Kyseessä on 13 tai 30 askeleen sarja ja jokainen askel sisältää useamman liikkeen, englannin ääntämys ei ollut tarpeeksi selkeä että osaisin sanoa oliko teen vai ty. Melkoisen pitkä liikesarja on kyseessä mutta kun jokainen askel sisältää useamman liikkeen epäilen että kyseessä saattaisi olla 13 askeleen sarja jossa yksi askel vastaa 4-6 liikettä.


Aamun treeni pitää sisällään jalka painotteista tekniikkaa tunnin verran ja tunnin verran meidän omien harjoitteiden hiomista. Treenien lopussa pääsen mestarin tenttiin ja joudun vastailemaan kysymyksiin kuten mitkä on minun tavoitteeni, miksi teen kung fua, mitä aion tehdä kotiin päästyäni ja niin edelleen. Kysymykset eivät olleet ihan helppoja vastata, varsinkaan kun en niitä osannut odottaa.


Päivä treenit ja kaikki ruokailut ovat siirretty puolituntia eteenpäin koska päivät alkavat olemaan liian kuumia. Treenien sisältö on käytännössä kaksi tuntia akrobatiaa tällä kertaa. Kuulemma kehitystä tapahtunut ja pari temppua voi vielä mennä täällä seuraavan kahden viikon aikana aivan uudelle tasolle.


Viiemeinen tunti menee aseita pyöritellen ja muotoja hioen. Terveisiä niille turun wushu kungfu seuran jäsenille jotka tätä sattuvat lukemaan että kannattaa alkaa ottamaan ne vasemman käden pyörittelyt vakavasti jos meinaa oppia tupla aseet ilman että joutuu treenaamaan seuraavat kaksi vuotta pelkkiä pyörityksiä.


Lopun lähestyessä sitä aina tajuaa kuina paljon täällä olosta nauttii vaikka tuleekin kirottua ajan puutetta, tylsistymistä, voima treenejä, opetuksen nopeutta tai epäselvyyttä ja eristäytymistä muusta maailmasta tai ikävä kunnon (roska)ruokaa. Suosittelen jälleen ainakin kerran kokeilemaan. Paikan vanhin oppilas on tosiaan yli 40 vuotta joten ei se ikäkään välttämättä ole este. Toki hän ei hypi voltteja eikä treenaa shaolinia edes, vaan tekee paremmin itselleen sopivia asioita kuten wing tsunia ja baguaa.