Tai chi sarja päästiin loppuun aamusta ja siitä onkin hyvä jatkaa kunnon rääkkiin. Tiistain voimatreeni sisältää jälleen perinteiset pitkän matkan ankat, kottikärryt, hypyt, mabu-gong bu, pubu-gong bu ja muut asento harjoitteet, Portaita pää edellä alas ja juosten ylös ja mitä kaikkea kivaa mestarille nyt sattuukin tulemaan mieleen.


Aseellinen sarja etenee tänään taas vähän eteenpäin. Sarja olisi suht helppo muistaa vaikka on toki ihan hyvän pituinen mutta ongelmaksi muodostuu tekninen puoli ja mestarin vaatimustaso. Paljon käännöksiä joka suuntaan, pyörityksiä ja iskuja joiden muistaminen ja oikein tekeminen ovat kaksi hyvin eri asiaa.


Päivä treenit menee tutulla kaavalle nekin. Painojen kanssa asentoja ja vatsalihaksia. Tällä kertaa ei juosta vatsan päältä joka on sinäänsä harmi koska siinä on saanut aina levätä hetken.


Toisella tunnilla mennään syvälle tekniikkaan ja saan ristiriitaisesti kehut siitä että liikkeet ovat oikein ja suunnat menee vihdoin nappiin, tämä kun suoritetaan kaikkien edessä, ja kun seisomme tunnin päätteeksi rivissä ja kuuntelemme mestarin kommentointia niin tarvitaan lisää harjoitusta ja paljon että liikkeet tulevat hyviksi. Ainainen ongelmani tuntuu olevan että en kykene likkumaan tarpeeksi nopeasti mestarin mielestä.


Kolmas tunti menee omien tekniikoiden, muotojen ja muiden harjoitusten parissa.

Fiilis on aika väsynyt sekä fyysisesti että henkisesti. Tältä päivältä kyllä saatiin paljon irti ja mahdollisesti huomenna tai ylihuomenna päästäisiin jo pitkämiekka loppuun joten \o/.