Aamun harjoitukset etenevät poikkeuksellisesti paikallisten oppilaiden alkaessa pakkaamaan tavaroita muuttoa varten ja meidän edetessä normaalin rutiinin läpi. Harjoitusten jälkeen seuraa pitkä tauko jossa ketään ei tunnu tietävän koska viimeinen muuto erä haetaan joten kulutamme aikaa oppilaiden kanssa korttia pelaten ja pienimpien oppilaiden kanssa touhutessa. Autojen tullessa takaisin viimeisiä tavaroita noutamaan pääsemme kyytiin ja kohti uutta koulua

Uusi koulumme on massiivinen. Alueella on ainakin kahdeksan viisikerroksista rakennusta ja viisi eri harjoitus kenttää sekä koripallo kenttä. Ruokala yksinään on kolmikerroksinen. Jos vanha huoneemme olikin mukava niin nyt huoneemme muistuttaa enemmän hotellihuonetta telkkareineen ja yksityisin suihku- ja vessatiloineen. Langaton internet yhteys puuttuu vielä mutta sekin pitäisi olla tulossa, mahdollisesti jo huomenna.

Käymme syömässä mestarin kanssa ja suuntaamme sen jälkeen pienelle kierrokselle uudessa naapurustossa. Alueella on useampi koulu ja joka kolmas liike tuntuu myyvän harjoitusvälineitä.