Herätys klo 7 ja aamupalalle. Ilmeisesti kukaan muu hotellilla olevista vieraista ei harrasta aamupalaa ja tunnin odoteltuamme saadaan sellainen vihdoin meille väsättyä. Länsimaalainen aamupala leivän, kurkun, tomaatin, sipulin, vesimelonin ja teen tai mehun sekä kananmunien, kunhan ne paistaa itse, kera maistuu yllättävän hyvälle pitkästä aikaa.

Aamupalan jälkeen suuntaamme yhelle isommalle ostoskadulle tekemään alustavaa tutkimusta lauantaita varten. 2 yuanin metrolipulla matka taittuu alle 10 minuutin ja tutkimusmatka alkaa. Kaikki ajateltavissa oleva roju on tungettu näppärästi yhden isomman kadun varteen ja matkaan tarttuu uusi reppu itselleni. Löydämme myös ruokakadun josta ostamme tikun skorppioneja, tiedät että ruoka on tuoretta kun se sätkii vielä tikussa ennen paistoa, ja toisen tikullisen heinäsirkkoja. Heinäsirkat ovat rapsakoita ja skorpparit maistuvat yllättäen vähän kuin ravulle, suosittelen kokeilemaan hurjasta ulkonäöstä huolimatta. Monta muutakin elikkoa olisi tarjolla tikussa kuten lisko, mehiläinen, merihevonen ja meritähti mutta saavat jäädä toiseen kertaan. Tästä jatkuu suunta katuja kiertelemään ja päädymme kävelemään taivaallisen rauhan aukion ohi. Oltuamme liikenteessä n. 7h putkeen alkaa tuntua siltä että voisi suunnata takaisin hotellille päin.

Hotellilta suuntaamme läheiselle järvialueelle jonka pitäisi olla hieno pimeään aikaan. Joen varsi on täynnä Baareja kummallakin puolella ja kierrettyämme tarpeeksi annamme yhden sisäänheittäjän johdattaa meidät kuppilaan. Siedettävän hintaiset oluet tai kahdet juotuamme palaamme hotellille ja pelastamme matkan varrella pari aksentista päätellen aussia jotka ovat juuri saapuneet kaupunkiin eivätkä löydä hotelliaan, onneksi meidän hotellista löytyy tyhjiä huoneita vielä.