Herätys kello 5, syömme huoneessamme aamupalan ja pian kaksi koulun vanhinta oppilasta tuleekin huoneeseemme ja suuntaamme ulos Pihalla odottaa opettajamme ja mestari saapuu myös pian paikalle. Yksi ranskalaisista oppilaista herää myös sanomaan meille näkemiin ja käteltyämme kaikki läpi saamme jokainen mestarilta vielä yhden lahjan, rukousnauhan (joka on vielä tätä kirjoittaessanikin ranteessani). Lähtö tunnelma on suorastaan haikea.

Auto suuntaa kohti Zhanzhoun juna-asemaa hyvissä ajoin ja löydämmekin itsemme oikeaan terminaalin ilman isompia ongelmia. Lähemmäs seitsemän tuntia menee junassa ja otamme taksin hotellille.

Hotelli osoittautuu viihtyisäksi ja lähdemmekin lähes heti tarkastamaan ympäristöä. Hampurilaista emme löydä mutta saamme isohkot pihvit ja näemme pitkästä aikaa vanhat ystävämme: haarukan ja veitsen. Ruuan jälkeen suuntamme hotellin vieressä olevaan kuppilaan ottamaan pari kuppia rentouttavaa. Tarjoilijamme Vivien muodostuukin samantien suosikiksi ja hänen lähes täydellinen englanti helpottaa huomattavasti elämäämme.