Power stretching! Niin tai siis aloitimme tietenkin päivän tai chilla ja qigongiglla. Aamun ensimmäinen kunnon treeni sisältää pylväiden päällä kävelyä, kiven kääntelyäsormien ja ranteiden vahvistamiseksi ja muutama muu kivellä tehtävä harjoite samalla kun seisomme puutolppien nokassa. Toinen tunti meneekin puhtaasti tekniikka harjoitusten parissa. Kuuma ilma, mestarin läsnä olo ja uusi tekniikka tekee tunnista harvinaisen hikisen. Kuitenkin mestari hymyilee siitä kuinka valmiina ja kovaa tehdään ja sanoo että kaikki liikkeet ovat oikein mutta taito ei ole vielä kauhean korkea. Tämä nyt ei tule yllätyksenä koska vastahan tässä alta tunti sitten opittiin nämä.


Tauon aikana kauppareissu hakemaan mehua. Päivätreeni alkaa erikoisesti kun meitä on paikalla vain 5 henkeä. Juoksujen ja venyttelyiden jälkeen muut saapuvat autolla paikalle ja ovat ilmeisesti käyneet jossain isommassa kaupungissa hakemassa tarvikkeita.


Voimavenyttelyä... Mitäpä tästä nyt enempää voisi kertoa. Paikat venytetään kahden avustajan kanssa niin auki kuin keho antaa periksi ja sitten vielä viimeiset kymmenen sekunttia mennään vähän pidemmälle kuin olisi uskonut kehon antavan. Poikkeuksellisesti tänään mestari valittaa alaselkäänsä ja hyppää meidän revittäväksi lonkkavenytykseen. Lienee tarpeetonta sanoa että tästä otettiin kaikki irti ja esimerkiksi kymmeneen laskettaessa saatoimme toistaa muutaman kerran saman numeron, kuumuus varmaankin sekoitti pään.


Viimeinen tunti sujuu jälleen omatoimisesti tekniikoita kerraten. Tarjolla olisi tai chia, qigongia ja kovetusta (hakataan käsiä puihin, kiviin, jne.) mutta emme ole tarttuneet näihin koska tavoitteena on kuitenkin saada mahdollisimman paljon tekniikkaa takaisin Suomeen vietäväksi.


Ilta on tavanomaisen tylsä, pyykin pesua, pelaamista, lukemista... Pieni vesisade onneksi tuntuu viilentävän ilmaa joten tänä yönä ei välttämättä tule pyörittyä ja hikoiltua ihan yhtä paljon kuin pari edellistä yötä.