Myöhäinen herätys klo 9 ja aamupala hotellissa. Saan vihdoinkin maistaa Baozia joka oli ensimmäisissä kiinan kielen kappaleissamme kun aloimme kieltä kaksi vuotta sitten opiskelemaan. Aamupalan jälkeen suuntaamme Shanghai Oriental Pearl radio & tv tornille.

Menemme torniin jonka ylin näköalatasanne nousee 350 metrin korkeuteen ja Shanghai avautuu joka puolella ympärillämme. Noin 230 metrin korkeudessa yhdellä tasanteella seisomme lattian päällä joka on tehty lasista. En kärsi korkean paikan kammosta mutta suoraan alas katsoessa tunne on kyllä kummallinen.

Tornin jälkeen saamme vihdoin hampurilaisemme ja suuntaamme Shanghai ocean aquariumiin joka on tornin vieressä. Näkemisen arvoinen paikka myös tämäkin, kaikkea löytyy pingviineistä meduusoihin ja krokotiileistä haihin. Kameran muistikortti alkaa olemaan täynnä videoista.

Jatkamme matkaa Nanjing kadulle joka on käytännössä kävelykatu mistä voi ostaa mitä ikinä mieleen tuleekin. Käveltyämme jalkamme poikki lähdemme hotellille hetkeksi lepäämään.

Menemme jälleen Friday:hin istumaan iltaa ja saamme lämpimän vastaanoton. Vivien kirjoittaa meille lapulle ohjeet uimahalliin pääsemiseksi ja vastailee muihin kysymyksiimme parhaansa mukaan. Muutama japanilainen herrasmies laulaa takanamme karaokea ja tuhannen yuania köyhempänä suuntaamme hotellille nukkumaan.