Herätys, aamupala, treenit, hitaasti mutta varmasti rutiini alkaa muodostumaan.

Harjoitukset sisältävät lisää perusharjotteita alkulämmön jälkeen, tällä kertaa meitä ei vedetä suoraan erilleen vaan teemme osan harjoitteista muun ryhmän mukana. Alkulenkin aikana takareisissä tuntunut polte ei helpota ja jalka tuntuu nousevan vähemmän kuin eilen. Viimeiset perusharjotteista tulee ensimmäisen tunnin aikana ja vihdoin osaan rajoittaa intoani sen verran etten tee muuta kuin 80% teholla, terävästi ja tarkasti mutta ilman turhia repimisiä. Tauko tuntuu tulevan asteen nopeammin kuin eilen mutta yhä suuri siunaus. Toinen tunti menee jälleen kertaukseen ja tällä kertaa saan jopa kehun opettajaltamme tehdessäni ns. skorpioni pyyhkäsisyä, kärsivällinen tekeminen ja turhan hosumisen jättäminen palkitaan.

Ruoka ja jota seuraa päivittäinen kaupunki kierros.

Toinen treeni periodi. Alkulämmön jälkeen pääopettajamme ehdottaa että teemme ne 'muodot' jotka jo osaamme jaalamme nopeasti kertaamaan suomessa oppimamme sarjat valvovan silmän alla. Lyhyen neuvottelun jälkeen pääsemme tekemään sarjaa tai muotoa nimeltä 'viisi eläintä, kahdeksan tekniiikkaa'. Sarja ei näytä aivan samalta kuin se jonka olemme oppineet mutta Koulun pääopettaja ohjastaa ja miellämme muutokset suhteellisen nopeasti. Tässä vaiheessa takareiteni ovat jo kovilla mutta kehitys ja opettajan nopea hyväksyntä meidän kyvyille saa lähestulkoon unohtamaan lihaskivut.

Iltapala, yksinkertainen mutta maistuu yhä erinomaiselle, jota seuraa päivän viimeinen treeni tunti kertaamme niin kutsutun eläinsarjan muutamaan otteeseen ja keskityn enemmän venyttelyyn tänään. Uni tulee jälleen helposti ja pidemmissä pätkissä. Ei liene yllättävää että selkein uni on kotisuomessa olemisesta kunnes tajuan etten muista kolmen viikon tapahtumia kiinassa ja herään siihen tiedostukseen.